Få klaret dit regnskab i Århus

For rigtigt mange virksomhedsejere er det vigtigt, at der er tillid og tryghed, når de vælger at ligge deres regnskab i hænderne på en ekstern konsulent.

Hos AE regnskab ligger jeg stor vægt og fokus på en række værdier, der er relevante for mine kunder, når de skal vælge en bogholder til deres regnskab i Århus og omegn.

Pålidelighed og troværdighed er vigtigt, når du overgiver dit regnskab

Jeg arbejder inden for de aftaler vi har indgået og har en transparent fakturering. Udgangspunktet er timebetaling til fast timesats efter opgavens kompleksitet. Timeregnskab kan på ethvert tidspunkt fremlægges.

Tillid og tryghed ved at få klaret regnskabet i Århus

Med stor pålidelighed opstår tillid og tryghed, hvilket er en af de vigtigste faktorer mellem mig og mine kunder. Er der ikke tillid mellem parterne, så udføres arbejdet utilfredsstillende. Er der ikke tryghed, så vil kunden hurtigt beslutte at finde alternativ løsning.

Når jeg sætter mig ind i dit regnskab, så er det med øje for, at du skal mærke min forståelse for, at du vil være sikker på, at du har valgt den rigtige bogholder til opgaven.

Jeg er meget struktureret, arbejder hurtigt og omhyggeligt, og jeg engagerer mig 100% i dine opgaver og sætter en ære i alt stemmer til punkt og prikke.

Jeg møder mine kunder i øjenhøjde og med forståelse

Netop forståelse for dig som kunde, din virksomhed og for det enorme engagement og arbejde du ligger i din forretning, er alfa og omega, når jeg arbejder med din virksomheds regnskab.

Hos mig er hver kunde unik og dermed tilbydes en fleksibel tilpasning af ydelser til netop din virksomheds specielle behov.

Jeg går derfor til arbejdet med respekt for virksomheden og forståelse for, at virksomhedsejere, der hyrer mig, ønsker hjælp til regnskab, indberetninger, regler og andre af den type opgaver, men samtidig ikke ønsker at blive hægtet af forståelsen for og administrationen af virksomhedens økonomi.

Jeg hjælper derfor meget gerne mine kunder med at forstå de forskellige opgaver og taler i øjenhøjde i et sprog, der ikke kun forstås af højtragende akademikere i min egen branche.

Lad mig udarbejde dit regnskab eller andre forfaldende opgaver inden for bogholderi.

Kontakt mig på telefon: 22 46 53 66 eller send mig en mail på: anika@aeregnskab.dk.