Hyr mig som din freelance bogholder

Ikke alle brug for en fuldtidsansat bogholder. Som freelance bogholder kan jeg give dig den fordel, at jeg kan gå ind og dække præcist de økonomiske opgaver og det antal timer, som du har behov for, bliver udført i din virksomhed.

Jeg hjælper gerne lige fra små opgaver af få timers varighed til mere faste aftaler eller akutte periodiske økonomiske problemer

Jeg hjælper både hos dig i din virksomhed eller fra mit eget kontor i Århus. Vi laver en skræddersyet løsning, der passer præcist til dit behov.

Er du i tvivl om, opgavens omfang, så taler vi om hvilke opgaver, du skal have klaret, og så kan jeg ud fra dette estimere et antal timer. Jeg har mere end 10 års erfaring i branchen, og er derfor rutineret i de forskellige gøremål, som bogholderi indeholder.

Freelance bogholder med orden i mine sager

Jeg har i årevis rådgivet mine kunder om, hvordan de udnytter deres fradrag bedst mulig og ikke betaler for meget i moms og skat, ligesom jeg har opstillet regnskaber, udarbejdet selvangivelser og klargjort alt til revisionen.

Jeg overholder alle deadlines, jeg er vant til alle typer regnskabsopgaver som f.eks. finansbogholderi, debitor/kreditorstyring, lønbehandling og diverse andre regnskabsopgaver.

Jeg er meget struktureret, arbejder hurtigt og omhyggelig, og jeg engagerer mig 100% i mine kunders opgaver og sætter en ære i at alt stemmer til punkt og prikke.

Læs mere om mine værdier som freelance bogholder her.

Der ligger personlighed i relationen mellem virksomhed og en freelance bogholder

Som freelance bogholder i Århus og omegn, så kan jeg både klare bogholderiet af din virksomhed fra mit eget kontor, eller jeg kan tage ud og udføre de forefaldende opgaver i din virksomhed.

Det er op til dig som virksomhed, hvad du foretrækker. Og i kraft af de værdier jeg som freelance bogholder står for og lægger fokus på, så kan du være sikker på at få en dygtig og personlig ressource, når du hyrer AE regnskab ind i din virksomhed.

Læs mere om fordelene ved en freelance bogholder og de ydelser jeg tilbyder.