Leder du efter en billig bogholder?

Er du ved at se dig helt sort på budgetter, moms og andre indberetninger til SKAT eller anden økonomistyring? Så mangler du blot en god og billig bogholder til at klare de opgaver, der angår økonomien, som har hobet sig op både på skrivebordet og bagest i hovedet.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg har en baggrund som cand.merc.aud og har arbejdet i revisionsbranchen i mere end 10 år. Derudover har jeg i nogle år arbejdet som regnskabsmedarbejder i privat virksomhed. Målbevidst og med masser af erfaring med på vejen, er jeg samtidig nede på jorden – og møder altid ind med et smil. Jeg startede som selvstændig, billig bogholder og tilbyder med nævnte baggrund en yderst kompetent og kvalitetsbevidst regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder.

Høj service, billig bogføring og personlig tillid

Jeg brænder for at servicere mine kunder og bidrage til, at de får det optimale ud af deres regnskabsrådgivning og samtidig får det til en særdeles fordelagtig pris. Jeg påtager mig alle regnskabsopgaver, så du får mere tid til at beskæftige dig med de opgaver, som du formodentlig aldrig har tid nok til. Jeg skaber overblik over økonomien, så du som virksomhedsejer ikke skal bruge unødige ressourcer på regnskab og andre økonomiske opgaver.

I min virksomhed ligger jeg stor vægt og energi i, at du skal føle dig tryg, når jeg hjælper dig med bogføring eller rådgivning. Derfor kan du spørge mig om økonomiske spørgsmål, der kan være kompliceret at gennemskue.

En billig bogholder i øjenhøjde

Jeg kommunikerer med mine kunder og er god til at sætte mig i deres sted, for at være sikker på, at du forstår, den økonomiske situation for virksomheden og hvad der evt. kan ændres, således at du får mere værdi i virksomheden.

Dette er ikke blot med til at skabe forståelse for processen for dig som kunde. Det giver dig også en tryghed i at overlade oplysninger om din virksomheds økonomi til mig som ekstern bogholder.

Denne tillid er vigtig mellem mig og mine kunder, og du kan læse mere om mig, mine ydelser og mine værdier som din personlige og billige bogholder her.

Kontakt mig på telefon: 22 46 53 66 for at høre mere om mine ydelser eller for at hyre en billig bogholder.